Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

Superaap voor Safegroup Breda

Binnenkort lanceert stichting Happy Hippo in samenwerking met Esther van der Ham (Droomvallei Uitgeverij) het boekje "Superaap" voor kinderen van de Safegroup.

Speelgoedbank Breda van start

TROTS mogen we zijn dat we hebben mogen meedenken en opzetten van een nieuwe actie in Breda. Namelijk de Speelgoedbank

SNS start speelgoedbank

Om gezinnen te helpen die het iets minder breed hebben, start SNS breda op 24 juli met de Speelgoedbank. Dit doen ze samen met de voedselbank en stichting...

Nieuwe Sponsor

Het bedrijf Hypertherm mogen wij inmiddels toevoegen aan ons sponsorteam.

Yotta Bourdakis ons vast teamlid van Happy Hippo zorgt er elk kwartaal weer voor dat zij klaarstaat met een enthousiast team van Hypertherm om onze verjaardagsdozen in te pakken. Ontzettend bedankt en wij hopen dat jullie...

Dank aan vrijwilligers Happy Hippo bij NLdoet!

Sinds de oproep op facebook en in de krant stroomden de aanmeldingen voor de NLdoet klus van stichting Happy Hippo binnen. Alle beschikbare plekjes waren dan ook afgelopen vrijdag en zaterdag, 10 en 11 maart, bezet: zo’n 80 enthousiaste vrijwilligers gingen aan de slag! Het team van Happy Hippo...

NLdoet op 10 en 11 maart 2017

Kom ook helpen tijdens de vrijwilligersdagen van NLdoet. Dit jaar zijn wij te gast bij de Uitdaging in Ulvenhout. Uw help is van harte welkom!

De vlag kan uit!

Happy Hippo kan weer vlaggetjes ophangen! Nog geen vier weken geleden vroegen we hulp bij het maken van vlaggenlijnen voor in de verjaardag dozen. De hulp was enorm met een fantastisch resultaat!

CREATELIER organiseert creadagen

CREATELIER in de binnenstad van Breda in de Houtpassage, organiseert een aantal creadagen met en zonder kinderen. Workshops vlaggenlijnen maken. Bekijk onze facebookpagina voor meer info.

Ook zijn ze momenteel druk bezig met inzamelen en maken van Troostvriendjes voor ons. Fantastisch! Aankomende...

Klanten Chasse Theater trakteren

De klanten van Chasse Theater konden dit jaar sparen. Met dit sparen konden ze ook het goede doel steunen. Hierop is enthousiast gereageerd. Want de opbrengst waren wel 3000 theaterkaarten die naar het goede doel zullen gaan. Naar de Vluchtelingen, de Zonnebloem, voedselbank, het vergeten kind...

Ladies Night Chasse groot succes

Wat was het een gezellige avond: Ladies Night in het Chassé Theater. Georganiseerd door de vrouwen van Kiwanis AA en Weerijs.

Geweldige creatieve donaties

Wekelijks, soms zelfs dagelijks, ontvangen wij geweldige creaties voor onze boxen. Hier zijn we ontzettend blij mee!

Artikel 1 tot 10 van 79

1

2

3

4

5

6

7

Volgende >

Nieuws