Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

Super donatie Innerwheel Tilburg

Innerwheel dames van Tilburg hadden een geweldige Runningdiner georganiseerd en daarmee € 1250,- ingezameld voor Stichting Happy Hippo. Super bedankt!

Braderie Bruisend Ginneken was groot succes

Het was fantastisch weer en het waren twee geweldige dagen. Begin september stond Stichting Happy Hippo op de braderie in het Ginneken. Bruisend Ginneken!

NBS Dirk van Veen zet zich in voor Happy Hippo

Het jaarlijkse zomerfeest van NBS Dirk van Veen stond dit jaar in het teken van Happy Hippo. Samen met het team en alle kinderen en ouders werd een fantastische hoeveelheid artikelen opgehaald voor de verjaardagsboxen!

Ambassadeur Go-Kids Breda

Stichting Happy Hippo en Go-Kids Breda hebben besloten hun krachten te bundelen. Go-Kids zal ambassadeur zijn voor onze stichting. 

Go-Kids Breda wordt gerund door Saskia Hardeman, moeder van 2 kinderen en al sinds 2013 vaste vrijwilligster van Stichting Happy Hippo. Go-Kids is een...

Geslaagde dagen NLdoet voor Happy Hippo!

Vrijdagmiddag 11 maart om 13.00 uur stonden de eerste enthousiaste vrijwilligers klaar om voor de Stichting Happy Hippo aan de slag te gaan tijdens NLdoet. En op zaterdag aan het begin van de middag kon het team van Happy Hippo terugkijken op twee super geslaagde dagen met een fantastisch...

11 en 12 maart NL Doet

Lieve vrienden van de Stichting,

Na het succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer gezellige dagen organiseren tijdens NLDoet. Dit jaar op 11 en 12 maart. Het verschil met vorig jaar is dat we het nog gezelliger gaan maken en meer creatieve mogelijkheden. 

In het mooie grote Chasse...

GO-KIDS Breda

Zoek je een leuke activiteit in de regio om met de kinderen te doen? Of heb je inspiratie nodig voor leuke uitjes voor kinderfeestjes.

Kijk eens op de site van www.go-kids.nl. 

 

 

De creaties stromen binnen!

MENSEN FANTASTISCH!

NL DOET 20 en 21 maart

20 en 21 maart organiseert Happy Hippo ook dit jaar weer 2 gezellige dagen tijdens NLdoet van het Oranjefonds. Vorig jaar hebben wij met ontzettend veel vrijwilligers dozen beschilderd voor de verjaardagsboxen. Het was een gezellige, vrolijke creatieve middag. Wij hebben het zo leuk ervaren en...

Eerste Dreamy Dolphin Box overhandigd aan de Safegroup

15 december 2014 hebben wij de allereerste Dreamy Dolphin box uit mogen reiken aan de Safegroup Breda. De dozen o.a. gevuld met nachtlampje, dagboek, knuffel, knutselspulletjes, pyjama, tandenborstel en een droomdekentje zijn voor de kinderen die daar terechtkomen met hun moeder. Deze kinderen...

Artikel 11 tot 20 van 79

< Vorige

1

2

3

4

5

6

7

Volgende >

Nieuws