Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

Coöperatiefonds Rabobank Breda doneert ruim 3.000 euro

Persbericht Coöperatiefonds Rabobank Breda doneert ruim 3.000 euro Verjaardagsboxen voor Happy Hippo BREDA - Stichting Happy Hippo maakt verjaardagsboxen voor kinderen die staan ingeschreven bij de voedselbank Breda. Met een box kunnen deze kinderen hun verjaardag vieren. Donderdag 4 oktober...

De nieuwsbrief is uit! Lees hem hier!

Lees hier de allereerste nieuwsbrief van Stichting Happy Hippo.

Veel leesplezier Margriet

Mevrouw van Wijck-Koeton 100 Jaar

Zaterdag 5 mei heeft mevrouw Van Wijck de gezegende leeftijd van 100 jaar mogen bereiken. Dit hebben ze uiteraard met de familie feestelijk gevierd in Ulvenhout. Een geslaagd en gezellig feest. De familie heeft besloten het verjaardagscadeau te doneren aan een goed doel. Ze hebben gekozen voor...

Grabbelen op Koninginnedag

Dankzij de spontane inzet van een aantal kinderen uit de buurt, kon je op Koninginnedag grabbelen voor de Stichting. Het was een mooie zonnige dag en erg gezellig in het Ginneken. Dankzij deze enthousiaste kinderen hebben zij voor de Stichting een bedrag van Euro 55,81 opgehaald. 

Super...

Dank voor jullie vertrouwen en steun

Eind februari ben ik gestart met Stichting Happy Hippo. Inmiddels al heel wat publiciteit gekregen en veel steun. Zoals donaties van vrienden en familie die hierin geloven, maar ook mensen die spontaan geld hebben gestort naar aanleiding van de krantenartikels. Er hebben zich ook vrijwilligers...

Artikel in De Bode

We beginnen al heel wat publiciteit te krijgen. Inmiddels hebben we in 3 kranten gestaan binnen Breda en de 4de komt in mei. Publiciteit is erg goed om naamsbekendheid te krijgen. Dus zegt het voort!

Artikel 11 april 2012 in De Bode Breda

ANBI status ontvangen

De belastingdienst heeft Stichting Happy Hippo aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw gift aan ons eventueel aftrekbaar is van de belasting. Zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Lees meer hierover op de pagina; Steun...

We zijn begonnen!

De kop is eraf en we kunnen nu echt van start. De eerste publicatie in de plaatselijke krant is een feit. We hopen op vele reacties!

Lieve mensen steun ons! 

oprichtingsakte getekend

Op 23 januari is op notariskantoor SulzerMirck de akte getekend voor de oprichting van Stichting Happy Hippo. Met dank aan Notaris D. Sulzer.

Artikel 71 tot 80 van 81

< Vorige

1

2

3

4

5

6

7

Volgende >

Nieuws