NLdoet op 10 en 11 maart 2017

21-01-17 |

Kom ook helpen tijdens de vrijwilligersdagen van NLdoet. Dit jaar zijn wij te gast bij de Uitdaging in Ulvenhout. Uw help is van harte welkom!

Tijdens NLdoet gaan we met de vrijwilligers zoveel mogelijk mooie, lieve gehaakte of gebreide droomdekentjes en troostvriendjes maken voor de Dreamy Dolphin dozen en zoveel mogelijk vrolijke vlaggenlijnen voor de Happy Hippo dozen. Voor het maken van de vlaggenlijnen zoeken we mensen die zelf een naaimachine hebben en mee kunnen nemen. De overige materialen verzorgen wij! Heeft u maar een uurtje tijd, schrijf gerust in, wij vinden het heel gezellig als u, ook al is het maar even, komt helpen! Graag tot 10 en 11 maart aanstaande in de Uitdaging in Ulvenhout! Kijk voor meer info op de website van NLdoet.