Wie zijn wij

Oprichtster en bestuurder Margriet Oostrom-Huibers

Mijn naam is Margriet Oostrom-Huibers geboren 21 december 1978. Trotse moeder van drie zoons en gemotiveerd om elk kind in Breda een fijne en vrolijke verjaardag te bezorgen met mijn Stichting Happy Hippo.

In september 2011 werd er in de Provinciale Zeeuwse Courant (PZC) een artikel geplaatst over een initiatief in de provincie Zeeland dat het mogelijk maakt dat de arme kinderen in Zeeland ook hun verjaardag kunnen vieren. Dit artikel was erg inspirerend en ik heb direkt contact opgenomen met de initiatiefneemster. Dit positieve gesprek heeft mij toen zo gemotiveerd en doen besluiten een soort gelijke stichting op te richten in Breda. Begin 2012 is dit Stichting Happy Hippo geworden. 

Samen met secretaris Sofie van Essen-Melzer en Penningmeester Saskia Hardeman is de Stichting Happy Hippo inmiddels een gezonde en succesvolle organisatie geworden. 

Sinds 2014 krijg ik hulp van Saskia Hardeman en eind 2015 zijn Natasja van Gogh, Susanne Hofstra, Inge Stoof , Annemieke visser, Yotta Bourdakis ons komen versterken. Samen pakken we alle acties van Happy Hippo op en denken wij na over nieuwe projecten en sponsors.