Driscoll's (only the finest berries)

Driscoll's is een wereldwijde organisatie gespecialiseerd in veredeling, teelt, verkoop en marketing van zacht fruit, zoals aardbeien, frambozen, blauwe bessen en bramen. De ontwikkeling van nieuwe rassen is een van hun prioriteiten. Driscoll's rassen staan bekend om hun uitzonderlijke smaak, uiterlijk en conditie en zijn bovendien jaarrond beschikbaar. Meer info op www.driscolls.eu.

Aartsen Kids Foundation

Aartsen Kids Foundation heeft als doelstelling kinderen in Nederland en België te helpen. Kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kinderen met een beperking, slechte gezondheid, het ontbreken van financiële middelen of specifieke (speel)faciliteiten. Kijk voor meer info op www.aartsenkidsfoundation.nl

Samen met Aartsen Kids Foundation hebben wij het Project Busy Bee opgestart

Hypertherm

 

Onze vast teamlid Yotta Bourdakis staat elk kwartaal met een enthousiast team van Hypertherm voor ons klaar om alle verjaardagsdozen in te pakken. Fantastisch en hardwerkend team samen. 

 

 

 

SUIKERUNIE

Agro-industrieel concern Royal Cosun bestaat uit bedrijven die agrarische grondstoffen verwerken tot producten en ingredienten voor voeding die hun weg vinden naar de levensmiddelenindustrie, food service en retail. Bekende (merk) namen zijn: SuikerUnie, Van Gilse en Aviko.

GO-Kids Breda

Op deze site vind je de leukste uitjes, feestjes, activiteiten en opgroei-adresjes voor kids in uw regio! Check hier alle speelbossen van de regio Breda!

WWW.GO-KIDS.NL 

Remco Bohle (fotograaf)

Remco Bohle (www.remcobohle.com) heeft ons twee van zijn foto's gegeven die hij heeft gemaakt tijdens de fotoshoot voor tijdschrift Vriendin. Geweldig dat wij deze nu mogen gebruiken! 

Perfetti van Melle

Perfetti van Melle is een dynamisch, winstgevend bedrijf met passie voor snoep en kauwgom. Wij bedenken, maken en verkopen onze snoep en kauwgommerken over de hele wereld: Metos, Fruitella, Klene, Frisk, Smint, Chupa Chups, van Melle, Look o Look en Mentos Gum.

Stichting Betrokken Ondernemers Breda

Zij zijn het netwerk en de specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Breda. Ons doel is het inspireren en faciliteren van het Bredase bedrijfsleven bij de concrete invulling van haar betrokken ondernemersschap. 

Rabobank Breda

Mag ik u voorstellen....'Ogeltje!'

'Ogeltje' is een bijzonder vogeltje ontworpen door kunstenaar Karen Wullings. Het vogeltje is ontstaan na de geboorte van haar dochter Lenthe. Ze was op zoek naar een leuke knuffel voor haar dochter. Na wat schetsen en een naaimachine was ze er...'Ogeltje'. Al snel kwamen er geboortekaartjes, knuffels, babyslofjes en nu het kinderboek van Ogeltje: Kusjes van Ogeltje.

Bij internetbureau Redkiwi werken we samen met onze klanten aan online resultaat. We geven advies, verzorgen website design, bouwen sites met open source technologie en bieden razendsnelle hosting & service. Dit inmiddels voor meer dan 400 klanten in Nederland!

SulzerMirck is het kantoor van notarissen Donald Sulzer en Robert Mirck. Beiden hebben een jarenlange ervaring als notaris. Samen vormen ze SulzerMirck, gevestigd in het hart van Breda. Met een team van gedreven professionals. SulzerMirck is een middelgroot kantoor. Een bewuste keuze die ervoor zorgt dat specialistische kennis op vrijwel alle notariële rechtsgebieden gepaard gaat met een persoonlijke en flexibele dienstverlening. Zo werkt SulzerMirck permanent aan een hechte en langdurige relatie met zowel particulieren als ondernemingen.

Zantboer & Partners

Zantboer & Partners is een gespecialiseerd onafhankelijk adviesbureau dat voor familiebedrijven en hun aandeelhouders, vermogende DGA's en particulieren een breed pakket aan diensten  op fiscaal en financieel gebied levert. Voor alles van waarde!

Sponsor