Aartsen Kids Foundation

Aartsen Kids Foundation heeft als doelstelling kinderen in Nederland en België te helpen. Kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kinderen met een beperking, slechte gezondheid, het ontbreken van financiële middelen of specifieke (speel)faciliteiten. Kijk voor meer info op www.aartsenkidsfoundation.nl

Samen met Aartsen Kids Foundation hebben wij het Project Busy Bee opgestart

Hypertherm

Onze vast teamlid Yotta Bourdakis staat elk kwartaal met een enthousiast team van Hypertherm voor ons klaar om alle verjaardagsdozen in te pakken. Fantastisch en hardwerkend team samen.

GO-KIDS Breda

Op deze site vind je de leukste uitjes, feestjes, activiteiten en opgroei-adresjes voor kids in uw regio!

WWW.GO-KIDS.NL 

Stichting Betrokken Ondernemers Breda

Zij zijn het netwerk en de specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Breda. Ons doel is het inspireren en faciliteren van het Bredase bedrijfsleven bij de concrete invulling van haar betrokken ondernemersschap.

SulzerMirck is het kantoor van notarissen Donald Sulzer en Robert Mirck. Beiden hebben een jarenlange ervaring als notaris. Samen vormen ze SulzerMirck, gevestigd in het hart van Breda. Met een team van gedreven professionals. SulzerMirck is een middelgroot kantoor. Een bewuste keuze die ervoor zorgt dat specialistische kennis op vrijwel alle notariële rechtsgebieden gepaard gaat met een persoonlijke en flexibele dienstverlening. Zo werkt SulzerMirck permanent aan een hechte en langdurige relatie met zowel particulieren als ondernemingen.

Zantboer & Partners

Zantboer & Partners is een gespecialiseerd onafhankelijk adviesbureau dat voor familiebedrijven en hun aandeelhouders, vermogende DGA’s en particulieren een breed pakket aan diensten  op fiscaal en financieel gebied levert. Voor alles van waarde! Ze helpen ons elk jaar bij het opstellen van onze jaarrekeningen

Internetbedrijf Redkiwi verzorgt voor Stichting Happy Hippo de vormgeving en hosting van onze website