Hypertherm

Onze vast teamlid Yotta Bourdakis staat elk kwartaal met een enthousiast team van Hypertherm voor ons klaar om alle verjaardagsdozen in te pakken. Fantastisch dat Hypertherm dit faciliteert. 

De Pasta Kantine Breda 

De Pasta Kantine draagt ons een warm hart toe. Zij hebben een actie waarbij ze per bestelde water kan € 1 aan ons doneren. Daarnaast doneren ze ook nog extra gelden voor onze projecten.  

Stichting Betrokken Ondernemers Breda

Zij zijn het netwerk en de specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Breda. 

SulzerMirck is het kantoor van notarissen Donald Sulzer en Robert Mirck. Beiden hebben een jarenlange ervaring als notaris. Samen vormen ze SulzerMirck, gevestigd in het hart van Breda. Met een team van gedreven professionals. SulzerMirck is een middelgroot kantoor. Een bewuste keuze die ervoor zorgt dat specialistische kennis op vrijwel alle notariële rechtsgebieden gepaard gaat met een persoonlijke en flexibele dienstverlening. Zo werkt SulzerMirck permanent aan een hechte en langdurige relatie met zowel particulieren als ondernemingen.

Schipper Accountants

Schipper Accountants is een gerenomeerd full-service accountants- en advieskantoor kantoor. Sinds de oprichting in 1938 in Goes heeft Schipper Accountants 10 vestigingen in Zuidwest-Nederland.  Zij stellen voor ons de jaarrekening samen. 

Internetbedrijf Redkiwi verzorgt voor Stichting Happy Hippo de vormgeving en hosting van onze website

Plus Supermarkt Ulvenhout

Wij kopen veel van onze spullen in bij de Plus supermarkt in Ulvenhout. Wij ontvangen een mooie korting op deze inkopen.  Klik hier om de website te bekijken

Ook sponsor worden?

Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact op met onze penningmeester Saskia Hardeman. Saskia@stichtinghappyhippo.nl