Hypertherm

Onze vast teamlid Yotta Bourdakis staat elk kwartaal met een enthousiast team van Hypertherm voor ons klaar om alle verjaardagsdozen in te pakken. Fantastisch dat Hypertherm dit faciliteert. 

De Pasta Kantine Breda 

De Pasta Kantine draagt ons een warm hart toe. Zij hebben een actie waarbij ze per bestelde water kan € 1 aan ons doneren. Daarnaast doneren ze ook nog extra gelden voor onze projecten.  

Stichting Betrokken Ondernemers Breda

Zij zijn het netwerk en de specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Breda. 

SulzerMirck is het kantoor van notarissen Donald Sulzer en Robert Mirck. Beiden hebben een jarenlange ervaring als notaris. Samen vormen ze SulzerMirck, gevestigd in het hart van Breda. Met een team van gedreven professionals. SulzerMirck is een middelgroot kantoor. Een bewuste keuze die ervoor zorgt dat specialistische kennis op vrijwel alle notariële rechtsgebieden gepaard gaat met een persoonlijke en flexibele dienstverlening. Zo werkt SulzerMirck permanent aan een hechte en langdurige relatie met zowel particulieren als ondernemingen.

Zantboer & Partners

Zantboer & Partners is een gespecialiseerd onafhankelijk fiscaal en financieel adviesbureau voor familiebedrijven en hun aandeelhouders, vermogende DGA’s en particulieren. Zij helpen ons elk jaar bij het opstellen van onze jaarrekeningen.

Internetbedrijf Redkiwi verzorgt voor Stichting Happy Hippo de vormgeving en hosting van onze website

Go-Kids regio Breda

Hier vind je de leukste adressen voor ouders en kids in de regio en er staan, mede door Happy Hippo, ook veel gratis plekken op om met kids te bezoeken zoals regionale speeltuinen en speelbossen. Ons bestuurslid Saskia beheert de website van regio Breda Klik hier om de website te bekijken

Ook sponsor worden?

Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact op met onze penningmeester Saskia Hardeman. Saskia@stichtinghappyhippo.nl