Stichting Happy Hippo

voor kinderen in Breda

Stichting Happy Hippo bestaat uit een kleine groep vrijwilligers. Wij zetten ons in om kinderen uit Breda op verschillende manieren een glimlach te bezorgen. Wij hebben diverse projecten en zijn altijd op zoek naar scholen en bedrijven die ons hierbij willen helpen.

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Speelgoedbank Breda

In oprichting…. later meer

Dreamy Dolphin

Een warm welkom tas voor moeders en kinderen van de crisisopvang voor huiselijk geweld.

Ik wil helpen

Wil je speelgoed doneren, of aan de slag voor Happy Hippo met een klas of bedrijf?