Presentatie overzicht stichting.pptx uitleg

Stichting Happy Hippo wordt gerund door een klein groepje enthousiaste sdames die allemaal op hun eigen manier en met hun eigen talenten zich vrijblijvend willen inzetten voor onze projecten.

Margriet Oostrom-Huibers is initiatiefneemster van de oprichting van deze stichting. Trotse moeder van drie zoons en gemotiveerd om elk kind in Breda een fijne en vrolijke verjaardag te bezorgen. Het idee ontstond in 2011 en 2012 was het een feit. Stichting Happy Hippo was geboren.

In de jaren die volgde is de stichting uitgegroeid tot een groot succes en is ook het team versterkt met een aantal vaste vrijwilligers: Saskia Hardeman (penningmeester), Inge Stoof (Secretaris), Natasja van Gogh, Yotta Bourdakis en Annemieke Vissers  zorgen

Samen met secretaris Inge Stoof en Penningmeester Saskia Hardeman is de Stichting Happy Hippo inmiddels een gezonde en succesvolle organisatie geworden.

Sinds 2014 krijg ik hulp van Saskia Hardeman en eind 2015 zijn Natasja van Gogh, Susanne Hofstra, Inge Stoof , Annemieke visser, Yotta Bourdakis ons komen versterken. Samen pakken we alle acties van Happy Hippo op en denken wij na over nieuwe projecten en sponsors.